Početkom 2021 godine zbog nemogućnosti početka provođenja planiranih programa radi pandemije, uspostavljeni su kontakti sa svim CB-radioklubovima u Hrvatskoj nakon čega je donijeta odluka da se planirani programi provedu u vremenu od 1. lipnja 2021 do 30. rujna 2021. godine.
Savez je sa svojim članicama održao sastanak u vezi provođenja programa tokom 2021 godine gdje je donijeta odluka da sve planirane programe članice Saveza provode zajednički.
Održano je nekoliko radionica za mlade članove članica Saveza gdje je vrijedno spomenuti radionice održane jedna u lipnju a druga u rujnu nakon kojih su sudjelovali u natjecanjima RU Sloga i CBRK Bjelovar u kojima su se pridružili ostali članovi članica Saveza.
Članice CBRK Dubrava svoje natjecanje „Bez nas svijeta ne bi bilo“, odradile 5. lipnja 2021, a tradicionalno jubilarno 40. natjecanje CB-operatora i CB-radioklubova održano je 11. rujna 2021. CBRK Brezovica i CBRK Trnje svoja natjecanja odradili su zajednički 28. kolovoza 2021.
Tokom 2021 godine svoja natjecanja u kojima su sudjelovali članovi članica Saveza odradili su CBRK Bjelovar, CBRK Križ, CBRK Donat, CBRK Obala i RU Sloga dva natjecanja.

Savez je sudjelovao u „22 ljetnoj školi tehničkih vještina“ u Novom Vinodolskom 22. lipnja 2021 koju je organizirala Zagrebačka zajednica tehničke kulture sa 23 sudionika. Radionica je održana kroz tri teme: što je CB-radioamaterizam, oprema za rad na građanskom opsegu – CB, mogućnosti korištenja CB-a u potresima i praktični dio gdje je sudionicima radionice bilo na raspolaganju šest kompleta opreme za međusobno uspostavljanje veza.

Održana je provjera veza „Nepogode nas neće iznenaditi“ 23. srpnja 2021 godine a rađena sa pet planinskih vrhova: Sljeme CBRK Brezovica, CBRK Trnjei CBRK Dubrava, Ivanščica RU Sloga, Bilogora CBRK Bjelovar, Ćelavac CBRK Donat i Slavnik CBRK Obala Piran. U provjeri veza sudjelovali i CBRK Križ sa Moslavačke gore, CBRK Šubičevac sa Promine i CB opeatori iz područja Rijeke sa Učke.

Zagrebačka zajednica tehničke kulture organizirala je X. dane tehničke kulture 25. rujna 2021 u centru kulture Dubrava. Izložena je novo nabavljena oprema, razni reklamni materijal, dva banera sa slikovitim prikazom provedenih programa u 2021 godini. Posebno smo bili zadovoljni što su nas posjetili naši mladi članovi sa roditeljima koji su imali mogućnost uspostavljanja veza sa našim članom iz Sesveta koji se javljao iz svojeg QTH.

CB susret CB-operatora i CB-radioklubova održan je 23. listopada 2021 u Dugom Selu, povodom obilježavanja 40. obljetnice postojanja CBRK Dubrava i podjele nagrada i prznanja.. Prisustvovalo je 45 sudionika natjecanja od kojih 5 mladih učesnika. Uz CBRK Dubrava, CBRK Brezovica i CBRK Trnje susretu su prisustvovali iz CBRK Bjelovar, CBRK Križ, RU Sloga, CBRK Donat, CBRK Šubićevac i CB operatori iz Rijeke.
Podjela nagrada za 2020 godinu:CBRK Dubrava i CBRK Križ.
Podjela nagrada za 2021 godinu:CBRK Bjelovar, CBRK Križ, CBRK Donat, RU Sloga, CBRK Brezovica, CBRK Trnje, CBRK Dubrava sa dva natjecanja, natjecanje članica podom dana majki i sa tradicionalnog natjecanja, kao i nagrade sudionicima provjere veza.

Savez sa svojim članicama će i dalje posvećivati posebnu pažnju sudjelovanjem na natjecanjima radi utvrđivanja mogućnosti uspostavljanja veza na što veće udaljenosti u slučaju elementarnih nepogoda i spremnosti opreme u slučaju potrebe. Kroz natjecanja uspostavljaju se veze s korisnicima CB radijskih postaja iz cijele Hrvatske i Slovenije.

Na kraju izviješća moramo se sjetiti onih koji su zaslužni za razvitak CB-radioamaterizma na Zagrebačkom području a napustili nas u 2021 godini: Zlatko Ribarić CB Zlatko predsjednik ZSCB-a i CBRK Trnje, članovi CBRK Dubrava Zdravko Barišić – CB Ribić dugogodišnji član Izvršnog odbora, Krešo Tišljar CB- Hanibala dugogodišnji član Izvršnog odbora, Slavko Šplajt CB-Beker osnivač CB kluba Dubrava koji je dobio današnji naziv 1995 godine.
Hvala im za sve ono što su učinili za CB-radioamaterizam na području grada Zagreba i šire.