Radionica je održana 18. rujna 2021. godine u klupskim prostorijama Grižanska 3 u dva dijela.

U prvom dijelu polaznici radionice uspostavljali su međusobno veze za što im je bila na raspolaganju klupska bazna CB radijska postaja, tri ručne radijske postaje, i radijska postaja sa napajanjem iz ručnog elektroagregata.

Cilj radionice je priprema mladih članova članica za sudjelovanje u natjecanju CBRK Bjelovar. U radionici je sudjelovalo 18 mladih članova članica uz vođenje učiteljice Ružice Mijatović i Josipa Mužina.

U drugom dijelu polaznici radionice sudjelovali su u natjecanju CB radiokluba Bjelovar koji su se javljali sa planinskog vrha Bilogora.

Natjecanje je trajalo četiri sata, mijenjajući operatora svakih pola sata.

Svaki učesnik u natjecanju uspostavio je osam veza, što znači da mladi učesnici u natjecanju samostalno su uspostavili 144 veze.

Uz mlade članove u natjecanju sudjelovalo je i 18 članova članica ZSCB-a, što znači da je u natjecanju sudjelovalo 36 članova članica saveza.

Rezultat sudjelovanja je osvajanje priznanja za sve učesnike, 18 medalja za mlade članove, pehar za osvojeno prvo mjesto u kategoriji CB operatora i pehar za prvo mjesto u kategoriji CB-radioklubova.